Gađanje na strelištu u Crnoj Bari · Max Info

Gađanje na strelištu u Crnoj Bari

Vežbe će biti održane  od 5. do 16. oktobra

gađanje

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, odnosno predstavnici Policijske uprava (PU) Kikinde obavestili su organe lokalne samouprave Čoka, da će pripadnici pomenute PU izvoditi gađanje na strelištu "Crna Bara" u Crnoj Bari u periodu od 5. do 16. oktobra, svakodnevno – izuzev subote i nedelje – u terminima od 08,00 do 15,00 sati.

„Molimo da se blagovremeno i na pouzdan način o tome obavesti stanovništvo u navedenom rejonu“, ističe se u saopštenju PU Kikinda i ukazuje da se u pomenutom periodu na tom području zabranjuje kretanje, zadržavanje i boravak ljudi i životinja, motornih vozila i stručnih zaprega.

Istovremeno se naglašava da će strelišni prostor, na kojem će biti izvođeno gađanje, biti obleležen crvenim barjačićima i velikim crvenim barjakom na vrhu grudobrana, na samom mestu gde će biti obavljane te radnje.

„Takođe, na prilaznim putevima, u blizini stražarskih mesta, biće postavljene tablice sa natpisom: 'Ne idi dalje – gađa se' i mesta će biti obezbeđena stražarima“, stoji u saopštenju koje je potpisao rukovodilac organizacione jedinice, načelnik PU Kikinda, policijski pukovnik Dušan Glišin.

Podelite vest sa prijateljima