Gađanje na strelištu u Crnoj Bari · Max Info
10°C

Gađanje na strelištu u Crnoj Bari

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, odnosno predstavnici Policijske uprava (PU) Kikinda obavestili su organe lokalne samouprave Čoka, da će pripadnici pomenute PU izvoditi gađanje na strelištu "Crna Bara" u Crnoj Bari; vežbe će se održati 22. i 23. septembra, u terminima od 08,00 do 16,00 sati.

„Molimo da se blagovremeno i na pouzdan način o tome obavesti stanovništvo u navedenom rejonu“, ističe se u saopštenju PU Kikinda i ukazuje da se u pomenutom periodu na tom području zabranjuje kretanje, zadržavanje i boravak ljudi i životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Istovremeno se naglašava da će strelišni prostor, na kojem će biti izvođeno gađanje, biti obleležen crvenim barjačićima i velikim crvenim barjakom na vrhu grudobrana, na samom mestu gde će biti obavljane te radnje.

„Takođe, na prilaznim putevima, u blizini stražarskih mesta, biće postavljene tablice sa natpisom: "Ne idi dalje – gađa se" i mesta će biti obezbeđena stražarima, stoji u saopštenju koje je potpisao rukovodilac organizacione jedinice, načelnik PU Kikinda, policijski potpukovnik Pavle Rajkov.

ččč

Podelite vest sa prijateljima