I ove godine bez manifestacije "Čokanski dobošari" · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 13°C

I ove godine bez manifestacije "Čokanski dobošari"

Zbog alarmantne epidemiološke situacije u vezi sa virusom covid-19, ni ove godine neće biti održana tradicionalna, najveća manifestacija u opštini Čoka, Čokanski dobošari, odlučio je Organizacioni odbor.

 

org odbor

Ove godine, Opština se pridružuje Fondu Budi Human tako da će u petak, 08. oktobra, na poslednji dan Dečije nedelje, pod pokroviteljstvom opštine Čoka biti organizovan humanitarni dečiji bazar od 16 do 18 časova. Humanitarni bazar pod sloganom od Srca srcu za Vukana će biti održan u dvorištu kulturno-obrazovnog centra, a u slučaju lošeg vremena, u holu i bioskopskoj sali.

org odbor

Deca će izvesti kulturno-umetnički program, a prodavaće i kolače na humanitarnom bazaru koje će pripremiti Udruženja žena sa teritorije opštine Čoka (Sunce Padej, Orhideja Ostojićevo, Arvačka Jazovo, Sjaj Čoka i Neven Sanad)

Predsednica opštine Čoka Stana Đember pozvala je građane da dođu na humanitarni bazar i pogledaju prigodan program, a sva sredstva prikupljena na bazaru predviđena su za lečenje bolesnog dečaka Vukana. U programu će nastupiti i dobošari, a predsednica opštine se nada da će sledeće godine ova manifestacija biti održana na način kako su građani i navikli.

vukan

Podelite vest sa prijateljima