Opština Čoka obezbedila opremu za rad saobraćajne policije  · Max Info

Opština Čoka obezbedila opremu za rad saobraćajne policije 

Predsednica opštine Čoka, Stana Đember, danas je sa svojim saradnicima uprličila prijem za predstavnike Policije. Naime, povod za današnji prijem je uručenje vredne tehničke opreme koje su Opština Čoka i Savet za saobraćaj opštine Čoka obezbedile za potrebe saobraćajne policije u Čoki. 
 

kkk

Pavle Rajkov, načelnik Policijske uprave Kikinda i Darko Matić, načelnik Policijske stanice Čoka preuzeli su u ime saobraćajne policije ovu vrednu donaciju, te je Rajkov iskoristio priliku i istakao: 
''Sa ovom donacijom lokalna samouprava je pokazala da ceni naš rad, a mi ćemo isti još više poboljšati i dokazati da to što oni imaju poverenje u nas  da to nećemo staviti sa strane nego izgraditi još bolje rezultate i bolju i bezbedniju Čoku.''
Prijemu su prisustvovali i zamenik predsednice Opštine, Mihajlo Popović, predsednik Saveta za saobraćaj opštine Čoka, Anid Isaković i član ovog Saveta, Radovan Budovalčev. 
Govoreći o podršci koju lokalna samouprava pruža radu Policije, Isaković navodi:
''Savet za bezbednost saobraćaj je za tekuću godinu kao jednu od aktivnosti predvideo i opremanje saobraćajne policije, te smo ovom prilikom za potrebe rada saobraćajne policije u Čoki nabavili računare i opremu koje će im znatno pospešiti rad. ''
Kada je reč o investicijama Opštine Čoka u rad policijske stanice, Anid Isaković navodi  da je pored ove, obezbeđena i oprema za vršenje uviđaja, dodajući da se sve to vrši sa ciljem da poveća bezbednost svih građana opštine sa akcentom ove godine na bezbednost u saobraćaju. Upravo se u ovaj segment ulažemo puno i prioritet su nam deca. Saradnju sa predstavnicima policije Isaković ocenjuje kao odličnu i da se ta saradnja i ogleda u uspešnost rada ovog organa. 
U tekućoj budžetskoj godini Opština Čoka je opredelila gotovo  miliona dinara za investicije u rad Policijske stanice, a kako navode iz  lokalne samouprave investicije će se nastaviti i u narednoj godini.

Podelite vest sa prijateljima