Prvi virtuelni  Sajam  zapošljavanja · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 26°C

Prvi virtuelni  Sajam  zapošljavanja

Sajam se održava u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10.00 – 16.00 časova.

mmm

 

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje virtuelni Sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Sajam se održava u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10 do 16 časova.

Na Sajmu  je obezbeđeno učešće 70 kompanijna iz Srbije koje nude mogućnost za zaposlenje, a očekuje se učešće 7.500 registrovanih učesnika, tražilaca posla. Učešće na sajmu je besplatno za sve učesnike.

Svi koji traže posao mogu da se na jednostavan način prijave i učestvuju na Sajmu. Nije potrebno instaliranje bilo kakvog dodatnog softvera za registraciju, a uključenje je moguće onlajn sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar) klikom na:
www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

Iako se odvija u virtuelnom okruženju, ovaj Sajam je prilika da oni koji traže posao direktno razgovaraju sa poslodavcima i informišu se o mogućnostima za zaposlenje. Mogućnosti su brojne za kandidate različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg radnog iskustva.

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa "Migracije i razvoj" koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju - GIZ.

Podelite vest sa prijateljima