Raspisan Oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 0°C

Raspisan Oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta

Na osnovu dobijene saglasnosti od republičkog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, na Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za teritoriju opštine Čoka za 2020. godinu predsednica čokanske opštine Stana Đember je 4. februara donela odluku o toku tog procesa; preciznije rečeno, predsednica je raspisala Oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Čoka.

jjjj

Sve zainteresovane osobe oglas mogu pogledati na sajtu opštine Čoka, na oglasnoj tabli opštine, kao i na svim u mesnim zajednicama na opštinskoj teritoriji.

Obilazak poljoprivrednog zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje može se obaviti 8. februara s početkom u 10 sati u svim KO (katastarskim opštinama) na teritoriji opštine Čoka.

Rok za prijavljivanje i podnošenje dokumentacije u Aplikaciji traje do 10. februara 2021. godine, do 14 sati.

Otvaranje ponuda za davanje u zakup i na korišćenje zemljišta iz dela 1. tačke 1. ovog Oglasa biće održano 25. februara 2021. godine u 12:00 sati.

Postupak javnog nadmetanja sprovodi se elektronskim putem, preko web-aplikacije za sprovođenje javnog nadmetanja-https://gp.upz.minpolj.gov.rs/InzemBid ( u daljem tekstu: Aplikacija) koja se nalazi na zvaničnoj web-prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.

Uvid u dokumentaciju: grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima ( kompleksima), koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje, može se obaviti u zgradi opštine Čoka, kancelariji br. 30 svakog radnog dana od 8:00 do 12:00 sati, kao i na web prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.

Kontakt osoba Irena Slavković,tel.0230-471-620.

Podelite vest sa prijateljima