Raspisani izbori za članove saveta Mesnih zajednica na teritoriji opštine Čoka · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 14°C

Raspisani izbori za članove saveta Mesnih zajednica na teritoriji opštine Čoka

Izbori za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Čoka biće održani 23. maja 2021. godine u vremenu od 7.00 do 20.00 sati.

b

Predsednik Skupštine opštine Čoka Olaj Tibor danas je raspisao izbore za članove saveta svih mesnih zajednica na teritoriji opštine Čoka.

U Mesnoj zajednici Čoka bira se 15 članova u Savet MZ Čoka, u Padeju 13, u Ostojićevu 13 članova, u Sanadu devet, u Jazovu 11 članova, u Crnoj Bari devet članova i u Vrbici pet članova.

Izbori za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Čoka biće održani 23. maja 2021. godine u vremenu od 7.00 do 20.00 sati.

Rokovi za obavljanje izbornih radnji počinju da teku od 23. aprila 2021. godine.

Predednik Skupštine opštine Čoka (SO) pozvao je sve građene čokanske opštine, koji imaju biračko pravo, da iskoriste to svoje zakonsko pravo i u što većem broju glasaju na izborima u svojim naseljima za članove saveta svoje Mesne zajednice.

Predsednik SO Čoka je istakao da će na biračkim mestima biti preduzete i primenje sve previntivne bezbednosne mere, imajući u vidu činjenicu da pandemija virusa korona još uvek traje.

Olaj Tibor je istovremeno poželeo uspešno učešće na predstojećim izborima, kao i da glasaju za one izborne liste za koju najviše veruju da će predstavljati njihove interese u Savetu njihove Mesne zajednice.

Podelite vest sa prijateljima