Stana Đember: Rebalans budžeta usvojen u pravo vreme · Max Info

Stana Đember: Rebalans budžeta usvojen u pravo vreme

 

Predsednica čokanske opštine Stana Đember izjavila je, posle 32. sednice SO Čoka, na kojoj je usvojen Predlog odluke o izmenama i dopunama opštinskog budžeta za 2023. godinu, da sa zadovoljstvom može da konstatuje da je rebalans opštinske kase donet u pravo vreme.

 

kkk

Od ukupno 12 tačaka dnevnog reda ona je kao najznačajniju izvojila upravo Predlog Odluke o izmenama i dopunama budžeta opštine Čoka za tekuću godinu.

– Tokom godine potrudili smo se i značajan iznos sredstava smo privukli s drugih nivoa vlasti i ostvarili neke od vrlo značajnih i strateških investicija kada je reč o našoj opštini, okrugu, ali i celom regionu – naglasila je Stana Đember.

Prema njenim rečima, kako se prihodni promet povećao, samim tim je bilo neophodno doneti imene i dopune budžeta, i zato – kako je istakla - sa zadovoljstvom može da potvrdi da je i ovaj rebalans na korist svih građana opštine Čoka.

Predsednica čokanske opštine je dodala da će i o svim sledećim i budućim investicijama o planu koji se donosi 2024. godinu građani biti blagovremeno obavešteni.

– Istovremeno, pozivam sve građane da svoje eventualne primedbe, sve svoje probleme i nedomice mogu izneti lično u zgradi opštinske uprave, naša vrata su za njih uvek otvorena –  istakla  je predsednica Opštine Čoka Stana Đember.

Inače, na današnjoj sednici odborinici su se saglasili sa predlogom Opštinskog veća da se visina poreske stope poreza na imovinu u narednoj godini neće menjati. 
 

Podelite vest sa prijateljima