Uskršnja čestitka čokanskih čelnika · Max Info

Uskršnja čestitka čokanskih čelnika

Predsednica opštine Stana Đember i predsednik SO Tibor Olaj poželeli su zdravlje, mir i radost; više empatije, humanosti i odgovornosti.

mmm

Predsednica opštine Čoka Stana Đember čestitala je, u ime lokalne samouprave, njenog tima i njeno lično ime, svima građanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, uskršnje praznike.

– Uskrs je najveći i najradosniji hrišćanski praznik, kada slavimo vaskrsenje Isusa Hrista, pobedu života nad smrću. Želim da vaskršnje praznike provedete u miru sa svojim porodicama, lepim mislima i u dobrom zdravlju – istakla je u čestitki predsednica čokanske opštine Stana Đember.

Ona je naglasila da smo svi svedoci velike pošasti, pandemije virusa korona, koja je zadesila ceo svet, pa samim tim i Srbiju, i da je upravo ovo vreme da se pomolimo za zdravlje svih nas.

– Svi vi koji u prazničnim trenucima budete u toplim domovima sa svojom porodicom u radosti, sreći i veselju, što vam od srca želim, hoću da poručim da istovremeno pomislite na sve one koji to nemaju; na one koji nemaju zdravlje, porodicu i toplu porodičnu trpezu; drugim rečima, naše malo dobro delo učiniće ovu planetu boljim mestom za život. Od srca, svima koji slave, želim srećne uskršnje praznike – poručila je predsednica opštine Čoka Stana Đeber.

I predsednik SO Čoka Tibor Olaj takođe je građanima koji slave Uskrs poželeo srećan praznik.

– U ovom teškom vremenu, kada se ceo svet i naša zemlja i građani opštine Čoka bore sa pandemijom virusa korona, molim sve naše sugrađane da za predstojeće uskršnje praznike vode računa i da svojim odgovornim ponašanjem svi doprinesemo tome da olakšamo život i rad onih naših sugrađana – zdravstvenih radnika, trgovaca, apotekara, milicionera i drugih, koji će i za praznike morati da obavljaju svoje važne zadatke i poslove – naglasio je Tibor Olaj.

Prema njegovim rečima, najbolja pomoć svim pomenutima građanima jeste ta da Uskrs praznuju u svojim domovima, kao i da se pridržavaju svih preventivnih medicinskih mera.

– Svim vernicima katoličke veroispovesti, građanima naše opštine koji ovih dana praznuju najveći hrišćanski praznik, želim srećne uskršnje praznike, dobro zdravlje i porodični mir – istakao je predsednik SO Čoka Tibor Olaj.

Podelite vest sa prijateljima