Vaskršnja čestitka čelnika opštine Čoka Stane Đember i Tibora Olaja · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 14°C

Vaskršnja čestitka čelnika opštine Čoka Stane Đember i Tibora Olaja

Hristos vaskrse - Vaistinu vaskrse!

hhh

Predsednica opštine Čoka Stana Đember, čestitala je u ime lokalne samopuprave, njenih najbližih saradnika i njeno lično ime, svim vernicima pravoslavne veroispovesti predstojeći praznik nad praznicima, Uskrs.

– Nalazimo se u Stradalnoj nedelji, približavamo se najvećem hrišćanskom prazniku; pre svega, građanima naše opštine želim zdravlje, mir i ljubav u srcu i duši. Neka nas ovaj Uskrs podseti na ono najvažnije, a to je da budemo ljudi; da se u vremenu kada nas pošast – virus korona još nije ostavio na miru, podsetimo koliko je važno zdravlje, topla i ljudska reč. Pomoći drugome jeste kao pomoći sebi. Uputiti pozitivnu misao jeste isto kao i pomoliti se – istakla je predsednica Stana Đember.

Upućujući građanima u ime lokalne samouprave – kako je posredstvom talasa Maxi Nax radija naglasila – veliku i toplu prazničnu čestitku, Stana Đember im je poželela da praznične dane provedu u miru sa najdražima, kao i da se i ovog Vaskrsa setimo onih koji to nemaju.

– Važno je i ovih dana da napomenemo da je nam je stalo da uspe imunizacija i da uskoro, u najskorije vreme, počnemo da živimo nekim, da tako kažem, normalnim životom. Korona nas je ipak naučila da je ponekad komšija bliži od najbližih. U tom kontekstu, podsećam da je lokalna samouprava jedna kuća, jedan krov za sve nas i za sve probleme koje želimo zajednički da rešimo. Delimo ljubav s mišlju da se jedino ona umnožava; Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse! – poručila je Predsednica opštine Čoka Stana Đember.

Predsednik Skupštine opštine Čoka Tibor Olaj takođe je građanima opštine Čoka pravoslavne veroispovesti čestitao predstojeći Uskrs.

– Ovo je već druga godina kada se uskršnji praznici dočekuju u uslovima epidemije i borbi protiv korona virusa, ali se nadam da ćemo se uskoro zajedno radovati boljim i srećnijim danima za sve naše građane. U  – rekao je Tibor Olaj.

On je ukazao da nas u vreme velikih izazova praznici podsećaju da vera oplemenjuje i pruža nadu za boljitak.

– Poštovani sugrađani pravoslavne veroispovesti, želim vam da predstojeće praznike provedete u zdravlju, duhovnom miru i ljubavi. Neka radost vaskrsenja Hristovog ispuni vaše domove mirom i blagostanjem. Želim Vam srećne uskršnje praznike i puno sreće – naveo je predsednik SO Čoka Tibor Olaj. 

 

 

 

 

 

Podelite vest sa prijateljima