VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA - KLIKOM DO ŠANSE ZA POSAO! · Max Info
12°C

VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA - KLIKOM DO ŠANSE ZA POSAO!

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima. Sajam će se održati onlajn u četvrtak, 30. novembra od 10.00 – 16.00 časova.

 

 

jjj

Registracija se obavlja na: www.nsz-virtuelnisajam.rs. Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja (VSZ) mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija na web platformi je jednostavna, a nakon iste - svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti). Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove.

Sajam se organizuje uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ. 

Podelite vest sa prijateljima