XII festival dečjeg folklora u subotu, 28. oktobra · Max Info

XII festival dečjeg folklora u subotu, 28. oktobra

Tradicionalni, ove godine 12. po redu, Festival dečjeg folklora u Ostojićevu, biće održan u subotu, 28. oktobra, u Domu kulture „Sloga“, s početkom od 18,00 sati.
 

Festival

U ime organizatora tj. KUD-a „Dr Tihomir Ostojić“, predsednica i umetnički rukovodilac ovog društva Dragana Đukić pozvala sve sugrađane da prisustvuju ovoj lepoj manifestaciji.

– Dragi gosti biće nam i članovi svih KUD-ova iz okoline. Kada smo ustanovili ovu manifestaciju ideja nam je bila da se, pre svih, na ovakvoj priredbi druže sva naša deca, da očuvamo i negujemo srpsku narodnu tradiciju, kulturno materijalno i nematerijalno nasleđe, ali ujedno da se i na ovaj način bavimo i vaspitanjem sve naše dece i njihovim psihofizičkim odrastanjem – istakla je Dragana Đukić.

Napomenuvši da Festival okuplja mališane od predškolskog uzrasta do kraja osnovnoškolskog, Dragana Đukić je podsetila na jednogodišnju pauzu festivala zbog pandemije virusa korona, dodavši da se nada da će se zato, ovoj tradicionalnoj manifestaciji, ove godine odazvati veliki broj sugrađana.

– Dođite u subotu, 28. oktobra, da svi zajedno uživamo u pesmi i igri u Domu kulture u Ostojićevu, od 18 sati – naglasila je Dragana Đukić.

Fest2

Podelite vest sa prijateljima