Zajednički do rešavanja problema · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 2°C

Zajednički do rešavanja problema

Uvek je zadovoljstvo doći u opštinu Čoka, koja u poslednjih nekoliko godina vrednim radom i požrtvovanjem zaposlenih u lokalnoj samoupravi, stvara bolju atmosferu i kvalitetniji ambijent za život i rad –  kaže načelnik Severnobanatskog upravnog okruga Nikola Lukač

lukac

Načelnik Severnobanatskog upravnog okruga Nikola Lukač prisustvovao je u Ostojićevu proslavi Dana OŠ “Dr Tihomir Ostojić”, kao i otvaranju novog rukometnog igrališta u ovom mestu, za čiju izgradnju je finansijska sredstva izdvojio pokrajinski Sekretarijat za sport i omladinu.

- Uvek je zadovoljstvo doći u opštinu Čoka, koja u poslednjih nekoliko godina vrednim radom i požrtvovanjem zaposlenih u lokalnoj samoupravi, stvara bolju atmosferu i kvalitetniji ambijent za život i rad – rekao nam je, u kraćem razgovoru, tom prilikom Lukač.

On je ukazao da je cilj otvaranja sportskog terena – što je uz svesrdnu pomoć Pokrajine realizovano u saradnji sa lokalnom samoupravom -da se deca još više bave sportom i zdravim životom, kao što je to u Ostojićevu i trend, nešto što se čuva i neguje.

- To je rezultat zajedničkog rada u jednoj multinacionaloj i multikulturalnoj sredini. Nadamo se još nekim interesantnim i važnim projektima – naglasio je Lukač.

Na konstataciju da je poslednjih godina česta praksa da politički zvaničnici na raznim nivoima posećuju lokalne sredine i neposredno razgovaraju s ljudima iz tih mesta, Lukač je odgovorio:

- Da, učestale su posete poslednjih nedelja i opštini Čoka, i razgovori sa poljoprivrednicima resornog ministra Branislava Nedimovića, zatim Zorana Đorđevića, ali i drugih. Sve se to čini kako bi se u direktnim razgovorima sa ljudima u tim sredinama identifikovali problemi i osmislilo šta je najbolje činiti u narednom periodu. To je, nesumnjivo, najbolji način kako da zajednički dođemo do kvalitetnih rešenja u određenim projektima – zaključio je Lukač.

Podelite vest sa prijateljima